De Partners

ARBOPLANET
Naast de RI&E en het plan van aanpak levert Rob vanuit Kroon Organisatie Advies B.V. nog andere diensten, zoals ondersteuning bij ISO-certificeringen, hulp bij het opstellen van het bedrijfsnoodplan, BHV-cursussen (Bedrijfshulpverlening) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Een ander belangrijk product in het dienstenpakket is de AED (Automatische Externe Defibrillator). Hierover is de laatste tijd veel te doen in de media.
Meer informatie: www.arboplanet.nl

SUIJKER TRANSPORT BV
Vanaf begin 2022 is VITALIteitsPartner een partner van Suijker Transport BV. VITALIteitsPartner ontzorgt door het verzuim van A tot Z voor hen te regelen. Suijker Transport is een familiebedrijf met ongeveer 30 medewerkers, waarvan +/- 25 in dienstverband en +/- 5 zzp’ers. Naast de eigenaar-directeur Wim Suijker is er nog een hoofd administratie en twee mannen voor de logistieke planning. Wanneer er zich een medewerker ziekmeldt, wordt deze door Wim onmiddellijk doorgezet naar de vaste vitaliteitsmanager en verzuimspecialist van VITALIteitsPartner, en regelt zij het verder van A tot Z.

REFERENTIE
Wim Suijker, directeur van Suijker Transport BV: “Persoonlijk vind ik de samenwerking met VITALIteitsPartner goed gaan, dit komt mede door de klik die er is tussen Petra en mij. Wat ik als ondernemer erg belangrijk vind, is dat het verzuim in goede handen is. Voor de werknemer en voor mij als ondernemer is het in vertrouwde handen, dit geeft mij rust. VITALIteitsPartner heeft alles in huis om mij als ondernemer te ontzorgen en met mij te sparren.

Door de soms complexe gevallen en wet- en regelgeving vind ik het een hele geruststelling om het verzuim uit handen te geven aan een professional. Het levert mij vooral rust op en ik weet voor mezelf en mijn medewerkers dat we de juiste weg bewandelen. Het resultaat is dat we op een eerlijke en open manier met elkaar omgaan. Als ik kijk naar de werknemer-werkgeverrelatie, geeft dit meer vertrouwen. Zodoende zijn er toch al wat werknemers geweest die nu weer eerder op de werkvloer terug zijn gekeerd door toedoen van Petra en VITALIteitsPartner. Ik adviseer iedere ondernemer in het MKB om VITALIteitsPartner in te schakelen op het gebied van vitaliteit en verzuim. Het wordt naar de toekomst toe nog een hele toer voor ons om de werkkracht op peil te houden.”